Het nieuwe cruiseschip ms Koningsdam komt in 2016 in de vaart. Echter kunt u de ms Koningsdam nu al boeken! Wij vertellen u graag de verschillende mogelijkheden die er zijn met dit prachtige schip. U bekijkt gemakkelijk alle vaarroutes door op deze link te klikken.

Samen met de cruisespecialisten van CruiseClub kunt u de ideale cruise samenstellen tegen de scherpste prijs. De cruisespecialisten staan altijd voor u klaar om samen met u de meest geschikte cruise te vinden. Zo kunt u ook langskomen in de winkel van CruiseClub om uw ideale cruise te bespreken. De winkel van CruiseClub ligt aan de Dorpsweg 98-100 te Rotterdam. Er zijn voldoende gratis parkeergelegenheden!

Op de website van CruiseClub is het mogelijk om een offerte aan te vragen als u al een idee heeft welke cruise uw voorkeur heeft. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met de cruisespecialisten van CruiseClub op het nummer 010-480 20 80 of natuurlijk langskomen in de winkel! Natuurlijk kunt u ook telefonisch uw Cruise boeken.